maanantai 17. kesäkuuta 2013

Värit ovat palanneet suomalaiseen sisustukseen! HIIHAA!

Suomalaisten sisustusmaku on viime vuosina ollut aika harmaata väreiltään! Mainossuikale toisensa perään tunkeutuu postiluukuista meille innokkaille sisustajille täynnään harmaata sohvaa, harmaata nojatuolia, harmaata rahia, harmaata mitä lie ja me teemme harmaan sokaisemina harmaissa aivosoluissamme ostopäätöksen ja ostamme harmaata harmaissa vaatteissamme! Liekö harmaa sitten muodissa? No, mikäs siinä? Harmaahan on ...hmmm...harmaata!

Nyt on kuitenkin Sotka repäissyt ja tuonut markkinoille jotain aivan uutta! Kuten suikaleesta otetusta kuvasta näette, on kuin kesäinen, pirteä tuulahdus kävisi läpi suomalaisten kotien, kun Sotkan värikäs "Tivoli" -mattosarja saapuu peittämään linoleunejamme! Katsokaa ja ihastukaa! Värit ovat palanneet! TIVOLI ON IN!

Mitkä huikeat värit! Oikein muistuvat mieleen omat, ihanat ja hassunhauskat tivolireissut ja niiden iloinen, värikäs ja innostava maailma. Tässä vielä linkki mattojen tuottajalle! Sieltä vaan hankkimaan aitoa tivolitunnelmaa joka kotiin!

https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1350/24058/tivoli-matto

-Toni-


Päivitys 18.6. klo 9:40

Päätinpä nyt sitten laittaa kuvan omasta tivolisisustuksestani tänne! Se ei ikävä kyllä ole ihan yhtä sävyinen Sotkan mattojen kanssa, mutta voin sanoa, että se on aitoa tivolikamaa: tivolipöytä! Olen löytänyt noita kaksi kappaletta (pyöreä ja suorakulmainen) Salosta kirppikseltä. Meinasin pyörtyä, kun näin kolme kappaletta näitä yksilöitä siellä pari vuotta sitten toimittamassa myyntipöydän virkaa ja varoen kysyin myyjältä, että mitä nämä värikkäät pöydät maksavat. Odotin jotain summaa 200€ kappale, mihin minulla ei tietysti olisi ollut varaa, mutta myyjä vaan tölläsi minua kuin vajaamielistä varmaan ajatellen, että tahtooko tuo hyypiö oikeasti ostaa nuo kammotukset, ja sanoi, että olisiko 15€ per kappale liikaa. Minä meinasin kuolla innostuksesta, mutta pidin pokkani ja iskin 30€ pöytään ja lunastin omakseni kaksi siisteintä. Yksi huonokuntoinen sai jäädä. Nämä minua nyt sitten seuraavat joka paikkaan ja on kiehtovaa ajatella, mitäköhän näillä on aikoinaan jossain tivolissa tehty! Ehkä ne ovat olleet joidenkin palkintopehmoeläinten laari tai jotain muuta jännittävää! Nyt ne ovat minun!


Tuo kuvassa oikealla alakulmassa näkyvä outo valoilmiö on minun kissani, Räyky, joka päätti tähdittää tätä kuvaa säkenöivällä läsnäolollaan. Räykyn silmät leiskuvat salamavaloissa aina kirkkaasti ja tässä oli jopa nopea liike mukana luomassa lisäfiilistä. Pöydän alla olevat punaiset jutut ovat minun salkkujani eivätkä liity pöytään millään tavalla, joten sulkekaa silmänne niiltä ihaillessanne tivolipöytääni!

-Toni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti