torstai 6. maaliskuuta 2014

Gorba

Prastuit!

Hassu Poika tapasi tässä yhtenä päivänä Neuvostoliiton entisen johtajan ja perestroikan, eli Neuvostoliiton hajoamiseen osaltaan johtaneen liennytyspolitiikan johtotähden, Mihail Gorbatshovin. Hassu Poika muistaa Gorban lämpimästi lapsuuden vuosiltaan: hän oli uuden ajan johtaja, jonka myötä Neuvostoliitto ei enää tuntunut niin pelottavalta kuin aikaisemmin. Hänen noustuaan valtaan ei enää tarvinnut ajatella jodipillereitä.

Toisin oli nyt: Gorbatshov oli muuttunut jotenkin pelottavaksi! Hänellä oli kasvot kuin vahaa! Suuri mies myös osoittautui fyysiseltä kooltaan aika pieneksi! Järkytys oli niin suuri, että teki melkein mieli vetää rauhoittavia, mutta kun ei ollut mukana muuta kuin se kolmekymmentä vuotta vanha jodipiltsupurkki. Lisäksi poliitikkoja syytetään monesti siitä, että he toistavat samaa asiaa haastatteluissa kerta toisensa jälkeen. Ikävä oli huomata, että asia piti paikkansa myös lapsuuden sankarini kohdalla. Katsokaa alta kohahduttava videohaastattelu!


Jodipillereistä sen verran, että ne tulivat mieleen tässä viimeisen viikon aikana jostain syystä monta kertaa. Hulluahan se on, mutta eihän sitä ikinä tiedä, mitä tapahtuu! Ihmiset ovat hulluja. Joskus tuntuu, että Hassu Poika on ainoa selväjärkinen ihminen tällä planeetalla! Oletteko samaa mieltä?

Nobelin rauhanpalkinnon voittaja
 Rauhaa päälle maan!

-Hassu Poika-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti