sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Skalppi ja kalpeus!

Kuten monet jo varmaan tietävät, männäviikko oli Pride-viikko! Tässä oma kontribuutioni kyseiseen asiaan. Kaivelin arkistoja ja sieltä löytyi tämä kuva hurmaavasta drag queenistä tukanlaittopuuhissa! Tästä voikin ottaa oppia, miten laittaudutaan hienoksi! Eli ensin skalpeerataan barbinukke partaterällä ja sitten istutetaan skalppi Kenin kouraan!

Ken pukeutuu naiseksi!

Kyseessä on siis oikeasti oikea Barbien tukka. Syyllistäydyin tähän kammottavaan väkivallantekoon, kun piti aikoinaan ottaa drag queen -aiheinen kuva. Minä kun tykkään leluista, ostin Citymarket Ruoholahdesta Barbien, jolla oli hieno kolttu ja pitkä, upea blondi tukka. Sitten otin partaveitsen ja skalpeerasin Barbie -paran. Puin systeemit sitten Kenin päälle ja otin kuvan. Meikit tein kuvankäsittelyllä, sillä käteni ei ihan noin tarkka ole meikkaamisen kanssa. Kuvasta tuli sitten tuollainen eli tietenkin fantastinen!

Nyt muuten tiedätte senkin, että Barbielle tarkoitetut asut eivät vain yksinkertaisesti mahdu Kenille! Kolttu oli pakko jättää selästä auki, mutta eihän se nyt pukeutumistilanteessa onneksi haittaa. Se tosin haittaa, että voin vieläkin kuulla Barbien hirveän rääkäisyn korvissani, kun vedin häneltä letin irti. En ole nukkunut öitäni kunnolla sen jälkeen! Anteeksi, Barbie!

Nyt, kun päästiin asiaan, eli miehiin naisten vaatteissa ja miehiin ilman vaatteita, törmäsinpä sitten toiseen Keniin, joka oli ottamassa aurinkoa tuossa huoneeni lattialla uimapatjalla. Kysyin Keniltä luvan ottaa kuvan ja sehän vähäsanaiselta mieheltä onneksi heltisi, joten tässä teille nyt ensimmäinen täysin alaston kuvani koko blogini suurenmoisessa historiassa!

Ken ruskettuu!

Tämä kasvoiltaan yllättäin hieman romanipiirteinen Ken kertoi muuten olevansa auringonottamisessa tämän kesän osalta vasta alussa. Siksi hän on vielä hieman kalpea. No, eiköhän tilanne ahkeralla makaamisella kesän mittaan korjaannu. Kai se hehkulamppukin ruskettaa! Onpa Kenillä sentään muovinen skalppinsa tallella toisin kuin Barbie-paralla, jonka rääkäisy nytkin korvissani karmeasti soi. Anteeksi taas, Barbie!

Harmaa entiteetti kuvan luoteislaidassa on kissani Räykyn tassu, joka myös kokeili onneaan Kenin kanssa. Ken ei ikävä kyllä välittänyt vähääkään Räykyn hellästä kosketuksesta. Lajien välinen rakkaus on aina vaikeaa! En minäkään voi aina olla varma siitä, että Kenini rakastavat minua niin paljon, kuin minä rakastan niitä! Nyyh!

-Toni-

2 kommenttia:

  1. Arvostelu:

    Voisit hiukan selventää asioita ja kertoa ja perustella enemmän, jotta lukijat varmasti ymmärtäisivät asiasi. Kuvasi ovat suht. laadukkaita, ja panostat blogisi kirjoitusten pituuteen. Kuvia voisi olla näin värikkäässä ja persoonallisessa blogissa ainakin kaksi per. postaus, ja voisit kertoa enemmän ja hiukan järkevämmin myös omasta päivästäsi. Kerro itsestäsi, perheestäsi ja siitä miksi aloitit bloggaamisen. Ole persoonallinen ja ota mielipiteesi esille, niin blogisi on täydellinen !

    VastaaPoista
  2. Hei, Jenna! Kiitos kommenteistasi! Toivotaan, että valokuvani ovat laadukkaita, kun olen kerran valokuvaaja koulutukseltanikin. Joskus kyllä tahallani hieman alikuvaan, kun tykkään myös tavallisesta snapshot-kuvaamisesta. Se täytyy sanoa, että mä en varmaan ala sellaista arkiblogia tekemään, jossa kertoisin, mitä milloinkin on tapahtunut. Minä tykkään kirjoittaa silleen tarinanomaisesti ja teeman mukaan, kun olen saanut inspiraation. Kirjoitan myös aika kieliposkella ja alleviivaamatta vähävähältä paljastaen lisää itsestäni ja elämästäni. Persoomallinen minä kyllä olen ja tässä on tulossa tyylipäivitystäkin kyllä ja monia hauskoja tyylivinkkejä omaan hassuun tyyliini, kunhan saan niitä kirjoitettua. Kiitos!

    VastaaPoista