torstai 4. heinäkuuta 2013

Tiikeripaita ja -nami!

Hei, lukuisat lukijani!

Tässä teille pientä stailausopasta tämän hetken kuumimpaan luukkiin! Tältä näytin tänään Omakirppis KABOOM!:ssa ja autokauppa Helsingin Special Autossa. Mietin hetken, että kehtaanko mennä autokauppaan ihan näin gaynnäköisenä, mutta sitten päätin jälleen kerran, että tämä on minun elämäni ja pukeudun, miten tahdon. Naurakoon autokauppiaat vaikka päin naamaani! Menin siis ostamaan vuoden 1999 mallia olevan Volkswagenin tässä lookissa. Myyjä oli oikein ystävällinen mies, joka keskittyi vain asiaan eli auton myymiseen ja oli hyvin rento. Postaan auton kuvan varmaan joskus, kunhan auto hieman hienonnetaan nykyisestä tummavihreästä olomuodostaan tyylikkäämmäksi. Auto on muuten kuin laiva, siis niin iso! Kestää hetken tottua ajamaan laivaa, mutta eiköhän se siitä kuten kaikki muukin!

Paita on siis uusi! Tai siis kirppislöytö! Sonja Tourunen toi sen minulle lahjaksi! Ehdottomasti parasta kirpputoreilussa on se, että saa näin hienoja lahjoja! Lakki on H&M:ää, koru Fox and Rabbit, ranneke Toni Kitti Collection ja housut kirppislöytö. Iloinen hymy taas löytyy aina sisältäni! Hymyillään ja nauretaan kaikki!

Mallikin on kirppislöytö! Kulunut, käytetty, mutta, ah, niin kaunis!




Tästä toisesta kuvasta voitte nähdä, miltä Hassu Poika (allekirjoittanut) näyttää tiikerinami suussaan! Kyseessä on siis tiikeritikkari, jota syödään tuolleen imien. Minä olen pitänyt sitä koristeena hyllyssä. Tikkari itse ei maistu oikein miltään. Hauskalta se kuitenkin näyttää! Kuva on vuodelta 2009.


Nami! Slurpsis! Murr!
Tähän liittyy tietenkin olennaisena se, että kun tulin tyylikkäänä tyylikkäästä autokaupasta tyylikkäällä autollani tyylikästä katua pitkin tyylikkäälle Omakirppis KABOOM!:lle, olin ajaa hattaran päälle! Siinä se oli keskellä katua! Hattara! Melkein ehjä ja syömätön! Johtuu varmaan Linnanmäestä, että hattaroita kylvetään kadulla. Niinpä pysäköin autoni hetkeksi porttikongin eteen, astuin ulos ja otin kuvan hattarasta. Otettuani kuvan parkkeerasin tummanvihreän Volkkarin oikeaoppisesti ja jätin hattaran kadulle. Mietin kyllä nyt, että olisiko minun pitänyt viedä se roskikseen, mutta sitten mietin, että joku taloyhtiöstä olisi saattanut saada kilarit, jos näkee minun tuovan kadulta hattaroita roskikseen. Jos jollakulla tekee mieli makeaa, hattara saattaa vielä löytyä osoitteesta Aleksis Kiven katu 50, 00510 Helsinki. Tältä se näyttää!

Hattara!

Herkkupostaus päättyy nyt! Menen syömään suklaata!

Tilannepäivitys klo 24:53. Felix oli ilmeisesti nähnyt hattaran paluumatkallamme KABOOM!:sta noin klo 21:00 ja hattara oli, kuulemma, jo sulanut. Älkää siis vaivautuko, ellette sitten tahdo nuolla makoisaa katua!

-Toni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti