perjantai 31. tammikuuta 2014

Suihkulähdepöytä

Ilon aamu koitti minulle, joka yleensä en ikinä ole hereillä tähän aikaan! Suihkulähdepöytä 1960-luvulta saapui suihkuamaan olohuoneeni keskelle kaukaa Pohjois-Suomessa isoisäni kyydissä! Pakkohan se oli siis tinkiä unestani ja testata tämä kaunokainen saman tien! Tämä on siis uusin osa sisustustani. Entinen, ruskea, joka ei toimi, ja joka näkyi aiemman postauksen sisustuskuvissani saa nyt lähteä vintille tai myyntiin, jos joku tahtoo sen omakseen ostaa. Tämä on niin kiehtovan kaunis esine, että se saa nyt olohuonettani piristaa ja liristää!

Näitä suihkulähdepöytiä on valmistettu rakkaassa länsinaapurissamme, Ruotsissa, muutama vuosikymmen sitten kukkapöydiksi ja täytyy sanoa, että taas ruotsalaiset hoitivat homman kyllä aivan pirun hyvin! Näissä pöydissä on sitä jotain! Ja visst!

Huomatkaa aito marmorijäljitelmä! Rakastan kaikkea aitoa jäljitelmää! Keskellä on myös aito, muovinen, musta kurkijäljitelmä, jonka ympärillä vesi suihkuaa. Tietenkin lähteessä kelluu myös aitoja muovikukkia!

Aitoa jäljitelmää!

Vesisuihku jähmetettynä!
Tässä vielä pari videota havainnollistamaan tätä design-ihmettä sekä valossa että pimeimmässä pimeässä, jolloin ihmeen oma valaistus pääsee oikeuksiinsa! Se luo jopa kattoon vedenliikkeista punaista hehkua. Sen näyn säästän tuonnemmaksi! Muutenhan te kaikki hukutte tähän sisustuskukkaseen! Videoissa voitte myös kuunnella aitoa lirinää! Vesi siellä leikittelee! Saa nähdä, tuleeko vesiunia, jos sattuu nukkumaan tämän ollessa päällä!

 


2 kommenttia:

  1. No onpas kyllä hauska sisustuselementti. En tiedä ottaisinko omaan kotiin, poika kaataisi tai koirat, tai kissat... Joku onnettomuus kuitenkin tulis. Mutta onpas tuo veden ääni rauhoittavaa ja rentouttavaa.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentistasi! Minulla itselläni on kissa ja eipä ole hirveästi tuosta ihmeestä välittänyt, vaikka muuten vedestä pitääkin. Näitä suihkulähteitä löytyy sellaisia modernina versiona monia erilaisia, kunhan googlaat. Ovat myös pienempiä, sellaisia pöydälle laitettavia, joten eivät aiheuta hirveää vesivahinkoa onnettomuuden sattuessa. Onhan tämä upea ja rauhoittava elementti! Suosittelen!

    VastaaPoista